Måndagseftermiddag

2008-09-15 18:40:36
Min Dag
Fick sova till klockan åtta idag. I vanliga fall hade jag fått gå till bussen om 8.20. Men farfar skulle till Kungälv vid 9, så jag åkte med honom in.
Fattar det inte, men vilken buss jag än tar, och även om farfar kör mig så kommer jag försent, eller när vi redan har börjat.
Men jag orkar aldrig springa till skolan för att komma i tid, så jag får väl skylla mig själv.
På svenskan fick jag en ny roll i boken vi läser högt ur. Denna gång en roll som faktiskt ska läsas upp nästa gång. Jag tycker om att läsa högt, ur en bok. Eller små avsnitt i vart fall. Man liksom känner hur alla lyssnar på n, samtidigt som de läser texten själv. Det är något där jag gillar.
Klarade mig med endast 1 kopp varm choklad idag, fast å andra sidan hade vi bara två lektioner borta i G-huset idag, så det kunde varit därför.
Fick kolla till den söta växten vi sått, eller växterna. Är väl 20 fröer vi sått, men alla har väl inte klarat sig. Dessutom har den börjat äckel-mögla sig. Usch, usch på sådant.

Bildmin, Elins och Zizzies planta, som ingår i fröracet :D


franskan flummade väl jag och AnnaW litegrann. En rolig filur e hon allt :D . Haha.
Jag och AnnaK typ failade på fysiklabben, eller inte riktigt. Vi var duktiga som klarade mvg-uppgiften, helt själva. Men mvg++ klarade vi inte :/ . Men vi överlever väl.

Men nu ska jag väl gå och baka. Ska fawn baka till minst 70 personer. Så mami tyckte att jag skulle börja nu, så jag får väl lita på min mami.
Puss puss
Elin.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

svar: haha..nej xD det gör jag verkligen inte, men typ alla mina kompisar gör det...

2008-09-15 @ 22:10:49
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha, vi var ju bäst på labben XP Jag har också bakat, fy satan vad jag hatar livet nu. Pallar inte göra en enda kaka till, haha ^^

2008-09-15 @ 22:35:33
URL: http://annakaaarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0