19 november 2009

2009-11-19 17:33:36
Min Dag
Hallå hallå

Härligt väder vi har! Verkligen underbart. Det ha regnat sedan i torsdags, vilket har betytt byta strumpor varje dag man kommit hem efter skolan. Ska det inte sluta regna snart? Hade varit skönt med en glimt av solen, helst till helgen (fast har i och för sig hört att det ska bli lite sol på lördag, men då ska jag vara inne i Ullared-huset, så då spelar det ingen större roll egentligen..) då man inte är i skolan till kl. 16.

På måndag har jag kemiprov och på fredag nästa vecka ett fysikprov, och en massa småläxor i andra ämnen. Så lite smått, smått stressad att man ska hinna med allt. Egentligen borde jag planera mera och inte spara så mycket som möjligt till sista dagen för att jag känner att "men det där har jag tid på mig att göra, så det kan jag göra senare". Men man vill ju göra annat med än att plugga dagarna långa, egentligen.
Imorgon ska vi sitta i fem timmar framför en dator för att vi ska öva inför nationella provet i svenska b. Har köpt lite drickyoghurt så att jag inte hungrar ihjäl. Ska nog slänga ner en frukt med..

Idag har det inte hänt något speciellt. Eller det kanske det har, varje dag händer det väl något speciell, men inte något som jag orkar skriva här.

Så jag slutar här (:

Hej hej

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0