29 november 2009

2009-11-29 21:01:58
Min Dag
Godkväll godkväll

Den här helgen har gått åt till att julstäda/julpynta. Tog lördagskvällen och nästan hela dagen idag (har pluggat/latat mig lite då och då också). Men nu är allt framme, eller nästan. Ska bara hänga upp gardiner och lägga en duk på nattduksbordet så är allt klart. Alla tomtar och änglar framme.
Har även slängt ut min gamla tv som stod på ett bord, men kände att nu ska den bort; för jag använder den aldrig ändå, inte mer än att jag har en fotoram och en värmeljushållare (och hade en väckarklocka på den, men den lånar min pojkvän på obestämd tid eftersom han inte hade ngt alarm när hans mobiler inte ville fungera..). Använder ändå datorn till att se på film och tv-klipp (eftersom datorn har större skärm^).Vet inte bara vad jag ska göra av den^. Har svårt för att slänga saker; det är lättare att ställa de på ställen där de ändå inte syns... Men pappa pratade om att han kanske kunde ta den och sätta i tv-rummet där uppe av någon anledning. Bara den kommer ut ur mitt rum så.
Och gardinerna kan jag egentligen inte heller hänga upp. Vill inte ha de panelgardinerna jag hade förra året; för i år vill jag ha en kappa istället. Har jag panelgardiner måste jag hänga de dubbla ändå, så att de får ungefär samma längd som gardinkappor har eftersom jag har värmeljushållare i närheten av fönstret som jag tänder ibland, och om det då hänger panelgardiner där så kan de ta eld, vilket jag inte vill. Och dessutom tänkte jag sätta fast rosetter i gardinerna i år, och jag har tänkt mig att det ser lite bättre ut i en kappa än i panelgardiner. Så jag ska försöka hitta en gardinkappa någon gång, när jag har tid...

I fredags firade jag och min pojkvän 6 månader tillsammans (kanske inte låter jättelänge, men vi tycker det^), bland annat så såg vi på den jättemysiga filmen P.S. I Love You, och jag grät massor av gånger. Riktigt bölade mig igenom den, men den är så fin (och sorglig) så det går inte att undgå.

Ska springa och fråga mami om hon har någon röd duk till utlåning (hon vilade förut när jag kom på att jag behövde en röd duk).

Puss

Ett år sedan bilden togs. Tiderna förändras fort.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0