Föreläsning, experiment och SAAB:ar

2010-04-27 18:48:12
Min Dag

När vi väl kommit till Trollhättan och Innovatum fick vi vara med på en föreläsning om bilder som "styr" ens liv och varför.
Alltmedan föreläsningen pågick så kände jag och Sandra igen det han pratade om mer och mer, och vi kom fram till att det måste varit den här föreläsningen och föreläsaren som hade föreläsning en gång för länge sedan då jag och Sandra gick på samma skola.
Minnen helt enkelt! Så det var ju lite kul.

Sedan var det dags för att gå till Innovatum och göra experiment och äta lunch. Jag gick runt med en annan svensk tjej vid namn Sara efter att jag hade släppt av min fransman med hans kompisar (snäll idag med!). Vi gick runt och runt och runt samma väg för vi trodde att det var det enda som fanns och tyckte det var jätte tråkigt.
Men på något sätt upptäckte vi den riktiga experimentavdelning och då var det bara en kvart kvar av vår tid på Innovatum, så vi hann inte exprimentera med allt.

Sedan blev det dags för SAAB-muséet som var enligt min mening tråkig. Det var liksom bara massa bilar uppställda, och man hann gå runt allt på fem minuter.
Och för att jag tyckte att det var så tråkigt så blev det en hel del bilder som jag tog bara för att liksom ha något roligt att göra under tiden.


Sandra promenerar mellan alla bilar.


Det här var vår guide. På olika ställen runt om i muséet fans det siffror, och när man kom till en viss siffra skulle man knappa in den och sedan lyssna på vad guiden hade att säga.
Sandra slutade lyssna efter några sekunder, och jag slutade efter någon minut. Vi tyckte helt enkelt inte att det var så intressant...

Det såg ut som om man pratade i en gammal mobiltelefon (eller en hemmatelefon) när man försökte lyssna på vad guiden sa, haha.

Medan vi gick runt där inne på muséet hade några ett slags möte bland bilarna. Så kan man ju också ordna sina möten; inne på ett museum.


Medan fransmännen skulle ta massa gruppfoton och foton på lärarna så tog jag kort på ett tåg som stod där i närheten.
Vid halv tre någon gång satt vi på bussen hem.

Utanför Ale Gymnasium har de satt upp den franska och EU-flaggan tillsammans med den svenska.
När vi kommit till Kungälv igen kom min pojkvän och mötte oss vid busshållplatsen. Han hade viktiga papper med sig som jag skulle ha.
Nu har vi precis ätit mat (potatis, köttbullar, sås och lingonsylt) och vet inte vad vi ska hitta på ikväll.
Egentligen borde jag ut och springa men jag tror att det regnar ute just nu, så jag får väl helt enkelt vänta med att springa tills på fredag eftersom jag inte kommer att hinna förrän då.
Senare ikväll så är det Inför Eurovision Song Contest 2010 på SVT1, men min fransman kände inte till ESC vilket var lite tråkigt. För annars hade det kunnat vara roligt för honom att titta på det.
Jaja, vi hittar väl på något.

Ha en fin tisdagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0