Du är bäst, kompis!

2010-08-19 15:54:49
Min Dag
Har som sagt kommit hem igen efter att ha varit med Elsa. Kändes lite skönt att få säga hej då på riktigt, alltså i verkligheten och inte genom internet eller sms. Hade tänkt att jag skulle ta massa kort eftersom jag inte kommer se henne mer på ett tag, men såklart så glömde jag helt av det. Så typiskt så det finns inte.

Hade ju tänkt att köpa kort på exempelvis Gallerix, men så fick jag en idé innan jag skulle gå till bussen att jag skulle skriva ut en massa kort på henne och mig och skriva fina saker på baksidan av de korten istället. Så jag satte mig och skrev ut några kort och hann inte mer än skriva datumet på när kortet var taget innan jag behövde springa till bussen, som jag ju ändå missade. Men medan jag väntade på bussarna (fick byta två gånger!) så hann jag skriva klart resten. Tyvärr smetades såklart texten av litegrann på de andra korten eftersom jag lade de på varandra, men det var inte så mycket att det gör så himla mycket.

Så den här dagen har inte varit så himla bra hittills med tanke på regn, blöta fötter, missade bussar och texten som kletade av sig. Fick gå 1,5 km för att komma hem också för bussen utanför mig börjar inte gå vid 14-tiden förrän 22 augusti. Fast om jag ska vara ärlig så var det skönt att gå den sträckan hem, eller det var inte så att jag var sur och irriterad över det liksom. Kanske var precis vad jag behövde; röra lite på mig...

Nu orkar jag inte skriva mer om det här, ha en fin dag!


En liten fin anteckningsbok som Elsa fick.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0