Hemma!

2010-08-27 13:26:29
Min Dag
Hej!
Kom hem för ungefär tjugo minuter sedan och är just nu ensam hemma. Det är inte varje dag det händer i där huset kan jag säga...

Hade första franskalektionen idag och det blev som vi befarade: vi ska bara ha en franskalektion i veckan. EN! Men det hade visst stått mellan att få en lektion eller ingen alls, så det får man väl vara glad åt då antar jag. Men ändå, det är en 100-poängskurs så det betyder alltså att det kommer få bli hemarbete som motsvarar en franskalektion, plus de läxorna man "brukar" få.
Så till nästa fredag ska vi ha läst en text så många gånger vi orkar och hinner, göra uppgifter till texten och grammatikövningar och skriva en text om oss själva.

Fick kemi-läxa idag också. Så nu börjar det kännas som om man kommer in i det igen.
Tänkte att jag skulle göra kemiläxan nu i helgen, så är den klar och jag får mer tid till annat sedan. Ska försöka att inte skjuta på saker lika mycket som jag gjorde i ettan och tvåan, utan göra läxan när vi har fått så jag är av med den sedan.

Nu tänkte jag sätta mig med skoldatorn och försöka installera om Open Office på den eftersom det har hänt något konstigt med programmet som gör att jag inte kan öppna, läsa eller skriva några dokument. Dessutom vill det installera om sig självt hela tiden...

Ha en underbart fin fredag! (:

Hej hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0