Middagsdags

2010-08-26 18:30:16
Min Dag
Hej!
Snart har jag gått en halv vecka i skolan. Känns väl okej hittills, mest antagligen för att vi inte har fått några läxor, inlämningar eller prov än. Är så van från tvåan att sluta fyra varje dag också, så jag har märkt att jag är jätte trött på de sista lektionerna. Eller så kan det delvis bero på att jag inte får i mig tillräckligt med energi från skollunchen.

Tror att torsdagarna kommer att bli de jobbigaste dagarna, för då har vi bara kemi och fysik b hela dagen. Först kemi, sedan fysik och efter lunchen laboration i halvklass i något av ämnena. Idag hade jag fysik-labb och vi beräknade hastigheten på en kula som sköts ur ett gevär (läraren sköt faktiskt inne i klassrummet med ett riktigt gevär på ett tavelsudd som satt fast i ett snöre). Hann inte riktigt skriva klart labbrapporten men jag hann med två-bussen!
Gick ut och satte mig i solen och läste tills jag tyckte att det blev för kallt och gick in i stället.

Imorgon slutar jag fem över halv elva! Fem. Över. Halv. Elva. Det ni! Bara för att ettorna och tvåorna ska ut till Krokholmen (som treorna alltså "slipper") och Engelskan därmed blir inställd.
Har bestämt med Wille att vi ska jobba med projektarbetet till klockan tolv istället för till två som vi annars hade tänkt oss.

Nu var det visst middag om jag inte hörde fel.
Ha det fin (:

Tycker det är så fint med hatt att jag hade det både igår och idag (:

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0