På jobbet - onsdag

2010-08-11 18:55:49
Jobb
Idag har jag...

...kommit i tid till jobbet (hela fem minuter i åtta till och med!) för första gången på den här veckan! Men det är faktiskt bussarnas fel att jag inte kommer exakt i tid och idag åkte jag med mami.

...blivit lite småsur på Arla för att de ska ha tillbaka sina vagnar. Så vi måste omorganisera massa varor och ordna en ny kross. Skulle väl ha gjort det idag egentligen, men det glömdes helt bort.

...gått och snytit mig en gång i halvtimman (minst!) på morgonen för att jag var så himlans snuvig. Ett tag kände jag mig så kraftlös (på grund av förkylningen) att jag funderade på att gå hem, men efter att ha suttit ner i kanske fem minuter och bara tagit det lugnt så kändes det lite bättre.

...sett en kund (en kvinna i 40-års åldern) äta sitt egna öronvax. Det var inte så himla fräscht. Jag menar, det smakar ju inte gott?

...jublat tyst för mig själv över att det äntligen (!!!) fanns något gott i lunchrummet som jag kunde äta! Så på lunchen tog jag åt mig så mycket choklad tills jag skämdes. Men vadå, det är inte varje dag det finns något som jag tål så jag måste ju liskom passa på! Mådde inte jätte bra efter utan fick sätta mig och vila en stund, men det var lätt värt!

...och de andra lagerarbetarna på jobbet gått och väntat på en leverans med massa varor till klockan blev halv tre! Egentligen skulle den leveransen ha kommit på morgonen någon gång, men det var något knas med transporten. Så det blev väldigt stressigt de sista timmarna för de andra (för de slutar klockan 15 eller 16) medan jag tog det lite lugnt och packade upp lite ost. Så det var rätt skönt att jobba till 17 idag om man ser det ur den synvinkeln.

...nästan skurit mig med kniven som jag skär upp kartonger med. Kniven slant och spetsen hamnade vid handleden. Blev rädd att jag hade blivit träffad på pulsådern (är nästan alltid jätte rädd för att göra det), men när jag lyfte på handsken och tittade efter så hade det knappt börjat blöda och jag hade inte träffat något ytligt blodkärl. Och jag kunde andas ut.

...blivit glatt överraskad igen över att ingen hade tagit potatissallad med rostbiff. Woho! Det blev min lunch.

Kommentarer
Postat av: smtlg

Hej :) fin blogg

Ska vi följa varandra med bloglovin? :)

2010-08-11 @ 19:05:08
URL: http://smtlg.webblogg.se/

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0