På jobbet - torsdag

2010-08-12 21:06:06
Jobb
Idag har jag...

...fått reda på att det visst är ramadan nu. Förstår att det är viktigt för muslimerna, men jag kan inte riktigt förstå hur man kan visa att man hedrar sin Gud genom att låter bli att äta? Äta bör man ju...

...ätit upp en hel chokladkaka alldeles själv. Hoppas på att det finns en sådan chokladkaka som jag tål kvar imorgon med!

...också fått reda på att det finns en Geisha-sort utan nötter. Woho tänkte jag. Tills en kollega, som också är glutenintolerant, sa att den innehöll gluten. Och då började vi diskutera (eller prata om, rättare sagt) alla konstiga saker som de lägger mjöl i. Som glass till exempel. Usch.

...ätit nygrillade kamben med honungsmarinad. Mmm så himla gott. Och det var bara jag och en till som åt sådär lite i smyg. Hihi, busigt.

...städat bort en massa äckligt mögel som jag har stört mig på ända sedan jag började jobba där för tre år sedan. Eller om det nu var mögel.. Men det var något äckligt i vart fall.

...känt lukten av gammal gubbe. Eller det var en gammal gubbe som luktade skumt; en lukt som inte går att beskriva. Det var i vart fall inte så trevligt, och jag försökte hålla mig så långt borta från honom som möjligt, men så kände jag lukten och swisch med huvudet för att avslöja hans position för att sedan kunna flytta mig lite längre bort i motsatt riktning. Usch.

...jobbat över. Hoppsan så ambitiöst!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0