På jobbet

2010-08-09 18:20:00
Jobb
Idag har jag...

...tappat en flaska med vit kebabsås på golvet så att det förutom blev en stor vit pöl med kebasås på golvet också blev kebabsås på en kunds ben och sko. Som TUR var så var det ingen sur gammal gubbe eller något som hade fått mig att känna mig som om att jag var sämst i världen, utan en förstående man.

...gått runt med en blå halsduk på mig för att jag inte vill bli sjuk igen!

...irriterat mig på folk som inte kan säga "tack för hjälpen" fastän det mer eller mindre är mitt jobb att hjälpa folk. Men vadå, lite glädje och tacksamhet skadar liksom inte!

...sprungit runt "bakom kulisserna" och letat efter en viss skärbräda med tillhörande knivar och inplastningsmaskin (eller vad det nu var) för att sedan få veta att det var förgäves för det setet hade de tagit bort av någon anledning jag inte fick veta. (Jag skulle ha "setet" till att skära spickekorv.)

...blivit glad över att ingen hade tagit "min" rostbiff med potatissallad till lunch, utan de hade istället ätit egen medhavd mat/någon utav pastasalladerna/någon fryst rätt som tinas i mikron. För rostbiff med potatissallad är den enda icke-frysta maten som jag tål! Och det är lite godare än den glutenfria lasagnen, som är den enda frysta färdiga rätten som jag tål. Wiho!

Se vad som kan hända när man jobbar i en mataffär!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0