Projektarbete

2010-08-24 14:42:47
Min Dag
Hej hej!
Det blev lite småstressigt imorse för jag och Patrik försov oss! Hade ställt alarmet på halv nio, men så hade jag såklart glömt att sätta på det. Suck. Så vi vaknar kvart över nio. Hade väl tänkt att vi skulle gå hemifrån Patrik vid halv tio, men vi löste det så att Patrik tog bussen och jag cyklade till skolan.
Och såklart så började det att ösregna när jag cyklade (överdriver inte, himlen hade öppnat sig och regnet stod som spön i backen (hehe)) så jag var pisseblöt när jag kom till skolan och är fortfarande pisseblöt om fötterna.

Vid halv ett cyklade jag upp till Munkegärde för att hämta två böcker jag hade glömt hemma som Emelie hade varit snäll och tagit med sig till skolan. Och såklart så börjar det att ösregna igen när jag ska cykla tillbaka. Kommer väl att ösregna när jag går hem också...

Sitter i skolan och ska egentligen jobba lite på projektarbetet för vi har fått tre timmar till att göra det. Men Wille är sjuk så det är inte så mycket jag kan göra själv. Har pratat lite med henne över Skype och vi bestämde att vi ska arbeta med projektarbetet på fredag eftersom vi ändå missar 12-bussen och kan sitta till klockan 14 och jobba med det.
Tar 15-bussen hem fastän det är blött i skogen. Men det finns inget jag kan göra här, så då finns det inte så mycket annat jag kan göra.
Ha det fint (:

Old pic.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0