Still sick

2010-08-14 15:59:02
Min Dag
Hej på er!
Sitter vid mamis och pappas dator för jag skulle ladda min mobil med pengar och orkade inte sitta vid min laptop som låter som ett kärnkraftverk (enligt min pojkvän). Så när jag ändå sitter här tänkte jag att jag kunde slänga iväg ett inlägg.

Mår fortfarande inte helt bra. Öronvärk och sådär trött som man blir när man är sjuk. Fast det var värre imorse, men efter att jag har druckit massa te med citron i och sovit en stund så har rivjärnet i halsen mer eller mindre försvunnit. Så himla skönt!

Hade haft planer på att åka hem till pojvännen idag för han kommer hem från sitt lan. Men jag får stanna hemma och kurera mig istället och hoppas på att jag blir bättre så att jag kan vara med honom imorgon.

Sov jätte dåligt inatt. Sov i en timma och vaknade, somnade om, sov i en timma innan jag vaknade och så höll det på hela natten. Jätte jobbigt! Mår dåligt och får ont i huvudet av att sova på det viset.
Jag ska börja äta vitlökstabletter tänkte jag, för jag har så himlans lätt för att bli förkyld (mestadels antar jag för att jag har så dålig blodcirkulation att mina fötter väldigt lätt blir som kalla som is) och jag tänkte att om jag äter vitlök varje dag så borde det vara lite förebyggande i vart fall. Har bett mami att köpa med sig det hem efter jobbet i vart fall (: .

Nu ska jag fortsätta att kurera mig, så ni får ha en jätte fin lördag!


Så fint väder utomhus. Typiskt att jag bara kan vara inne eller en liten stund i skuggan...

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0