Tisdag

2010-08-03 19:18:12
Min Dag
Godkväll på er!
Sitter på Patriks rum och dricker o'boy, vi har inte det hemma (av olika anledningar) så man får ju passa på när man kan få tag i det på annat håll, hehe ;) .

På jobbet idag träffade jag min moster som var där och handlade litegrann.
Och efter jobbet var Patrik och jag riktigt duktiga och tog en cykeltur. Vet inte hur lång den var, men det tog väl minst en kvart kan jag tänka mig, för när vi kom tillbaka var maten nästan färdig och Patriks pappa började med den precis när vi cyklade iväg.
I vart fall så var det skönt att få vara ute i solen. Så himla typiskt att det skulle bli sol idag igen när jag jobbar. Regnade när jag vaknade kvart i sex i morse, men när jag skulle gå (läs: springa) till bussen så tittade solen fram.
Och det var så himla vackert att se solen titta fram bakom vita moln tidigt på morgonen. Det kändes som en helt annan sol än den man ser på dagen, en mildare sol liksom. Det var hur vackert som helst i vart fall!

Till middag fick vi makrill som Patriks pappas kompisar hade fångat. Det är så himla gott med fisk som inte har legat förpackad inne i en affär (tänkte skriva fisk man själv eller någon man känner har fiskat, men så kom jag på att fisken man köper från fiskebilen inte är så himla dum den heller). Alltså färsk fisk, var ordet jag köpte. Det är så gott med färsk fisk!
Det enda dåliga är att man (läs:Patrik, hehe) måste rensa ut alla benen från fisken innan man kan äta den, och sedan finns det alltid risk för att det finns ben kvar ändå. Usch för ben!

Jaja, nu ska jag avverka några inlägg på bloglovin och slänga fiskeben i soptunnan innan Patrik kommer ut ur duschen. Ooops, han vart redan klar... Måste skynda mig ut och slänga dem..

Ha en fin tisdagskväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0