Onsdagskväll

2010-08-18 22:25:50
Min Dag
Hej hej!
Har precis ätit middag för jag var inte så hungrig när den serverades så jag åt n istället när jag var lite mer hungrig. Fast då kanske det räknas som kvällsmat istället för middag? I vart fall så har jag ätit! :P

Var lite besviken när jag lämnade biografen för alla biljetter till förhandsvisningen vart slut. På två dagar. Men då vet jag det att nästa gång jag får en förhandsvisning jag vill gå på så ska jag hämta ut på första dag som de är möjligt!

Jag och Eme gick runt och snosade i butiker. Köpte lite presenter, eller vad man ska kalla det, till min vän som åker till afrika på fredag. Kommer sakna henne så! Kan inte visa det nu, ifall hon skulle läsa det men jag kanske visar imorgon. Eller så visar jag det inte alls :P .
Hittade en fin top som var lång och lite, lite oversized inne på Monki. Fint! Men ingen jacka. Eller jag hittade två, men så tänkte jag att jag går tillbaka och köper den sedan, men så glömde jag såklart av det! Ska ju in på fredag med Wille och se på bio så jag köper den väl då.
Varken jag eller Emelie hittade det vi skulle ha, förutom en datamus som Emelie köpte. Letade efter lås på Claes Ohlson men de var för stora eller för små, eller helt enkelt fel. Men så kan det gå!

Tog inga bilder, för jag glömde helt av det. Eller jag tog en bild, men den blev suddig och jag orkade inte ta om den. Så ni får en nytaget kort på mig istället (: .
Ha en fin kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0