Jullov

2010-12-20 20:27:10
Min Dag
Åh, nu har jag (äntligen) jullov. Gick på julavslutningen som vi på "min del" av skolan har på kvällen innan alla andra. Först såg vi på The nightmare before christmas och efter allsång gick vi till kyrkan. När vi kom tillbaka till skolan igen blev vi tvungna att vänta jätte länge innan vi fick gå och äta gröt för antingen hade gröten tagit slut och det tog ett tag innan en ny blev klargjord eller så var det något annat, det blev i vart fall försenat. Och efter några uppträdanden fick vi åka hem!

Det bästa är ju att jag kan ligga kvar i sängen hur länge jag vill medan Emelie måste hasa sig upp för att gå på sin julavslutning. Teoretiskt sätt i vart fall, i praktiken ska vi åka och köpa de sista julklapparna imorgon när Emelie är klar. Fast det är i och för sig runt tolv-tiden och så länge kan jag inte sova.
Appropå sova så är det jag känner för att göra just nu. Sov inte så bra i natt (berodde nog mest på att jag vaknade av att Patrik knödde på mig tidigt på morgonen och kunde inte somna om) och har bara längtat tills jag kunde åka hem och lägga mig och sova.

Men det kan jag
inte göra för alldeles strax (om några minuter) ska jag gå och klä granen. Fint!
Ha en fin måndagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0