Mobiljakt

2010-12-26 19:03:46
Min Dag
Hej

I julklapp fick jag och Emelie pengar av mami och pappa, och de var tänkta som ett bidrag till en ny mobil. (Min går inte att ringa eller svara på ibland och när man lyssnar på musik byter den låt av sig själv.)
Så idag åkte vi ner till Göteborg för att kika lite efter mobiler. Farfar skulle lämna in sin tv för den var trasig och titta efter en ny, så jag och Eme passade på att åka med.
Just den telefonen jag och Emelie vill ha (vi vill ha likdana fast i olika färger. Emelie är den som har koll på vad alla mobilsorter heter och om de är bra eller inte för tillfället, så jag litar på henne!) var slut på både Elgiganten och Mediamarkt och på Expert var den mycket dyrare så vi åkte hem utan någon ny mobil.

Men vi ska åka in till ett annat ställe i Göteborg för att leta efter mobilen igen. På Siba:s internetsida stod det att den ska finnas där, så vi hoppas helt enkelt på det!
Så om jag inte blir sämre under natten (väldigt liten risk) eller om mobilerna är slut på lagrena (halvstor risk) så är jag och Emelie nya mobilägare imorgon. Wii.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0