Bröllopstårtan

2010-06-20 10:01:31
Min Dag
Godmorgon!
Sovit gott?
Jag har haft massa konstiga drömmar i natt om Fredrik Reinfeldt, övningskörning och massa andra saker. Dessutom drömde jag att min pojkvän sov bredvid mig, och så skulle jag tjuvtitta på honom när han sov, men när jag slog upp ögonen så var han inte där! Blev lite ledsen.

Igår gick jag och lade mig efter att jag hade sett Daniel och Victoria dansa bröllopsvalsen. De var jätte vackra tillsammans!
Men jag tyckte att bröllopstårtan var lite, hm, mesig. Visst, den var hög. Men jag hade tänkt mig lite mer maffig och fluffig och tjock, som den här. Vilket den inte var.
Glömde att jag var med på kalaset och gick till kocken och sa att jag var mandelallergiker, så jag kunde inte äta tårtan (det var mandel i botten). Men då fick jag följa med ner i en båt där de gjorde tårtan. Men jag fick aldrig någon tårta för det hände en massa annat på båten som gjorde att jag glömde av den, haha.
Bröllopstårtan kan ni se här, samt lite andra bilder från gårdagens tårtuppskärning.

Nu ska jag äta frukost och spela lite cake mania i väntan på att min käre pojkvän ska ringa mig.
Ha en underbar dag!

Tycker bilder på de här blommorna (kommer inte ihåg vad det är för sorts) blir så himla fina! Tänker på bröllop när jag ser bilden.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0