Gårdagen

2010-06-06 18:39:48
Min Dag
Har tyvärr inga bilder från gårdagen hos min pojkvän, så jag slänger väl upp några bilder på tisdag när jag kommer hem igen. Fast jag har lagt upp de flesta på facebook, så ni som är vän med mig där kan ju kika in i mitt album.

Igår var det dags för en fest som har varit hemlig i ungefär två-tre veckor. Det var en överraskningsfest för min pojkvän för att han hade fyllt 18 år.
Hade lurat honom att det vi skulle på ett större kalas för min farbror och hans flickvän för att fira att de hade fyllt jämt (det roliga är att båda två fyller år på den andra halvan av året, men tur för mig är att min pojkvän inte har så stor koll på just födelsedagar).

Hade fått lura i honom att vi var på kalas på fredagen också, fast då hos min kusin, för annars hade han velat sova över hos mig från fredag till lördag, vilket inte hade gått eftersom vi var tvungna att fiza iordning maten och dukningen de två dagarna.

Hade haft tankar på att han kanske skulle bli sur för att jag ordnade ett kalas åt honom, för jag tänkte att han kanske inte ville ha ett kalas. Men det hade jag inte behövt oroa mig för, för han blev jätte glad och det blev lyckat!

De sista gästerna åkte hem vid ett, och då var jag så trött att jag nästan stupade i säng. Hade varit uppe sedan nio på morgonen och fixat iordning!
Tack till alla som hjälpte till på ett eller annat sätt!

-Gammal bild-
Min tånagel "spräcktes" igår, eller hur man ska uttrycka det. Det började i vart fall blöda, men nu har det stelnat igen. Hände när vi spelade en egen variant av brännboll och jag skulle springa och hämta tennisbollen med foppa-tofflor på fötterna.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0