Tisdag

2010-06-08 17:23:25
Min Dag
Det är allt lite fuskigt att de flesta klasser på skolan redan har tagit sommarlov och att vi nästan har något att göra fram till skolavslutningsdagen (fredag). Fast jag har gjort allting förutom biologiredovisningen som är imorgon. Jag och Wille ska improvisera fram vår redovisning, eller vi vet på ett ungefär vad vi ska säga och sedan ska vi bara att försöka prata på. Det blir nog inte så himla svårt faktiskt.

Improviserade en annan redovisning idag också fast på svenskan och jag tyckte att det gick hyfsat bra i vart fall. Hade kanske kunnat säga lite mera och tagit reda på mer fakta om författaren, men jag tyckte att de som hade redovisat innan mig hade tagit upp det mesta om honom och det blir bara tråkigt med upprepningar. Dessutom kunde jag skylla på att boken jag läste var på franska och att jag därför inte hade förstått precis allt.

Fick reda på hur det hade gått i franskan. Hade väl gått som jag hade trott, men inte som jag hade hoppats. Får hoppas att jag kan öva upp min franska under sommaren för jag vill verkligen kunna prata bra franska! Det är bara det att jag har en massa andra ämnen som också behöver tid och då går det inte för mig att få så bra franska som jag vill, tyvärr. Men har i vart fall planer på att läsa franska böcker under sommaren. Och svenska böcker. När jag ligger på stranden. I strålande solsken. Ska bli härligt!

Hade matteprov idag också och det känns som att det gick bra. Tyckte att det var mycket lättare än vad jag hade trott, fast det kan å andra sidan betyda att jag har gjort många fler slarvfel, som jag dessutom vet att jag har gjort. Men vad jag har tolkat det som så kommer det inte läggas så himla stor vikt på det här provet, utan det var mer ett prov för att läraren skulle se vart vi ligger inför sommarlovet; fortsätter ju med kursen efter lovet.

Har inget att plugga på idag. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till riktigt. Känns lite konstigt att jag inte ens har något som jag skulle kunna göra. Konstig känsla faktiskt. Hoppas jag vänjer mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0