Hemma

2010-03-05 15:53:43
Min Dag
Jag struntade i att åka til friskis för att jag ville inte sitta kvar i skolan i två timmar till utan att ha något att göra och de flesta hade redan gått hem eller gått till sin estet. Dessutom kom jag på att jag jag hade använt alla min tio gånger som jag hade på 10-gångs-kortet, vilket betydde att jag skulle få betala sextio kronor igen, som jag fick göra senaste gången jag var på friskis och svettis och ville inte göra det idag igen.
Men imorgon ska jag åka dit och spinna och förhoppningsvis följer mami med så att hon kan betala ett terminskort till mig.

Ikväll ska jag för första gången på jag vet inte hur många veckor göra precis vad jag känner för utan att känna att jag måste plugga något. Jag har bara svenskaprov, so-inlämning och franska glosor till nästa vecka. Dessutom känner jag en JÄTTE STOR lättnad över att matteprovet är över. Det är som att någon har lyft en stor tung ryggsäck från min rygg eller stora tyngder från mina axlar. Jätte skön känsla, och den ska jag ta till vara på.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0