Imorgon blir det träningsvärk

2010-03-07 16:39:04
Min Dag
Jag säger bara oj, vad otränad jag är. Trodde att jag lätt skulle kunna springa ett varv runt Kode, men när vi hade sprungit 2,6 km kände jag att jag bara ville att det skulle ta slut när som helst. Hade fått håll dessutom, usch! Så efter 2,6 km gick jag en stund för att sedan springa den sista kilometern (gick väl någon gång på den sista kilometerna p.g.a. håll). Känner i magen, låren och ryggen att de muskler man använder vid löpning inte har använts på ett tag.
På spinning övar man de muskler som man behöver när man cyklar och kondition of course. Så konditionen ska jag öva genom att gå på spinningen tänkte jag, och sedan ut och springa två gånger i veckan för att träna upp löparmusklerna.

Eller jag och jag, haha. Pappa tyckte vi skulle ut och springa tre gånger minst i veckan, men eftersom jag vill gå på spinning och hinna med tvärflöjten och så kortade vi ner det till två; på torsdagar och söndagar. Finns inte en enda veckodag längre som jag inte gör något på fritiden. Tur att vi inte har så mycket i skolan just nu. (:

Gissar att jag kommer ha lite träningsvärk i ryggen och låren imorgon och att jag kommer gå runt och klaga på det ;) .

Men nu måste jag fortsätta med mitt och Willes SO-arbete! För det ska vara klart och inlämnat på onsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0