Sjuk, sjuk, sjuk

2010-03-22 11:15:15
Min Dag
Har gått och dragit på mig en förkylning som nu börjar avta tack och lov! Kände att jag hade ont i halsen och öronen redan i fredags men gjorde inget åt det (jag skulle ha lagt vitlök på nattduksbordet innan jag gick och lade mig, för jag brukar vakna upp och vara hyfsat frisk dagen efter då) och på lördagen var det lite värre. Försökte vila resten av lördagen, men jag tycker de är så rackarns tråkigt att bara ligga helt still och göra ingenting så jag vet inte riktigt hur mycket vila (sömn) det egentligen blev.

På söndagen vaknade jag upp och märkte att jag inte skulle kunna springa seedingloppet. Orkade knappt ta mig upp ur sängen. Försökte vila lite igen men som sagt så tycker jag att det är så förbaskat tråkigt att bara ligga still så jag hittar på massa saker att göra istället som jag kanske egentligen skulle ha låtit bli, som att spela spel på mobilen till exempel.
Åt en apelsin och drack två koppar med te och honung (som min pojkvän så rart hade tipsat mig om) innan jag gick och lade mig.

Idag mår jag lite bättre. Har fortfarande ont i halsen och näsan rinner som vatten ur en kran (har snutit upp fyra/fem toarullar sedan lördageftermiddag fram till idag!) men jag orkar i vart fall göra lite saker.
Stannar hemma från skolan idag och tar det lite lugnt så hoppas jag att jag kan gå imorgon. Men jag missar franskaprovet idag, typiskt. Och vi får inte göra provet senare om vi missar det av någon anledning som jag inte vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0