Tandställning

2010-03-25 17:15:15
Min Dag
En tandvårdsspecialist ringde mig på min mobil när jag gjorde franskaprovet, och Wille som hade den (eftersom vi inte får ha på oss mobilerna när vi gör prov) svarade och sa att hon skulle ringa senare för att jag gjorde prov.
Och när hon sedan ringde så svarade jag precis när hon lade på, typiskt!
Men så ringde hon igen när jag var på väg hem från bussen så jag fick gå och småprata med henne tills jag kom hem och kunde få tag i papper och penna för att jag skulle skriva ner tiden och lite annat.

Så nu har jag alltså bokat tid för att få en räls. Eller för att en tandsvårdsspecialist ska kolla på mina tänder (igen) så att jag sedan kan få en ny tid för att få en räls. Jag vet inte helt enkelt.

Både vill och inte vill ha en. Det är klart att man får fina tänder efteråt och att mina hörntänder (vampyrtänderna) kommer att rätta till sig och lägga sig snyggare och bättre än om de får lägga sig naturligt.
Men det som gör att jag inte vill ha är att jag inte vill ha tandställning på studenten. För ärligt talat, det är inte världens finaste utsmyckning och studenten är en speciell dag där man ska vara fin på korten och allt ska vara vackert och glatt.
Låter så dumt när jag skriver det, men det är i vart fall så jag känner.

Usch, jag vet inte. Som tur är så har jag ännu lite mer tid på att bestämma mig för jag kan alltid ändra mig efter att jag har varit hos tandvårsspecialisten. Men jag tror att det lutar åt att jag bestämmer mig för att ha en ändå. Man får ju som sagt snygga tänder i vart fall.

Vampyrtänder

Kommentarer
Postat av: Stefanfiona

Like the site--sorry about the problems with the guestbook though.

2011-02-15 @ 08:41:53
URL: http://stefanfiona.blogstie.com

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0