Tisdag

2010-03-23 19:14:57
Min Dag
Mådde lite bättre än igår när jag vaknade idag. Drack nyttig blåbärssoppa till frukost vilket resulterade i att jag hade blåa läppar så att min pojkvän trodde att mina läppar hade fått någon mystisk sjukdom fastän jag försökte försäkra honom om att jag inte hade det.

Hade estet och det börjar dra ihop sig till premiären. Och det märks. Om man hinner,vill och kan ska man boka tid med estetläraren så att man får öva sina scener och repliker ordentligt. Dock har jag en liten roll så jag tror inte jag behöver boka tid, men jag får väl se närmare premiären om det behövs.

Kände att jag inte orkade vara kvar mer i skolan efter lunchen för att jag var så himla trött. Man blir det fort när man är sjuk. Dessutom har vi två tunga ämnen på tisdagseftermiddagarna (matte och fysik) och jag kände att det var alldeles för jobbigt när man helst vill slänga sig ner i en säng.
Så jag gick till tandläkaren för att få bananlackning och sedan gick jag hem till pojkvännen och somnade nästan direkt i hans säng. Sov i ungefär en timma och vaknade av att b-friends pappa slipade väggen eller vad han nu pysslar med, hihi. Så jag la mig och läste Kalle Ankas Pocket som finns i mängder här tills pojkvän kom hem.

Nu ska vi äta middag, för ingen av oss var direkt hungrig förut.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0