Tisdagkväll

2010-03-16 18:39:00
Min Dag
Igår var det en föreställning och föreläsning under skoltid som vi var och tittade på. Handlade om hedersmord och hedersrelaterad våld, så vi missade biologin. Har inga egentliga funderingar över föreläsningen förutom att den ändrade min uppfattning lite om vad hedersmord innebär och varför det händer och det var det som var meningen med det hela antar jag; att man skulle ändra lyssnarnas uppfattning. Så då har de väl lyckats!

Gick på ett spinningpass efter skolan. Medel för omväxlingens skull, brukar gå på bas-passet annars. Skillnaden är att medel är mer håll-i-gång och snabbt-ska-det-gå och hej-och-hå medan bas är nu-tar-vi-det-mer-i-vår-egna-takt-och-jobbar-efter-hur-vi-känner-att-dagsformen-är. Så det var ett annat tempo än som jag har vant mig vid de senaste veckorna och jag trodde allvarligt talat att mina lår skulle börja skrika när som helst! Men de höll sig tysta och fina och jag klarade mig igenom passet utan att fuska. Ska försöka mig på ett medelpass på fredag igen, får se hur det går!

Ikväll har jag inte så mycket (plugg) att göra. Måste bara öva på min aerobics-låt som jag ska ha till idrottslektionen på torsdag och detta är det enda jag behöver göra i skolväg faktiskt. Känns lite konsigt när man kommer hem och inte har med sig en enda bok som man måste plugga i. Får ångestattacker ibland  övera att jag måste ha glömt av något, att vi måste väl ändå ha ett prov imorgon när det kommer sådana plugg-fria dagar. Och sedan vet man knappt vad man ska hitta på. Konstig känsla det där.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0