Torsdagskväll

2010-03-11 21:36:13
Min Dag
Nu är det bara en skoldag kvar tills det är helg igen! Alltid lika underbart med helg!

Imorgon har jag prov i svenska om svensk språkhistoria. Tur för mig att vi hade prov om det i nian och de flesta kunskaper sitter kvar. Övade på riktigt för första gången idag och jag tycker att jag kan det mesta vi ska kunna nu. Orkar för övrigt inte plugga mer nu för jag vill bara slänga mg i sängen och somna.
Var ute och sprang med pappa direkt efter skolan och är helt slut efter det (alltså att jag är trött och vill sova). Orkade nästan springa hela vägen, men när det var mindre än en kilometer kvar kände jag att det gjorde lite ont i hjärtat. Inget allvarligt men det hade antagligen slagit hårt och dessutom är inte mitt hjärta vant vid att springa så långt och i det tempot så det var väl förståeligt. Men jag är stolt och nöjd över att jag inte gav upp tidigare! Började nämligen kännas i benen att jag var ute och sprang.
Och om ni undrar så sprang vi inte så långt, allt som allt ungefär 4 km. Alltså två femtedelar av det jag ska orka springa nästa söndag, hehe.

Var på en föreläsning under skoldagen som två naturelever höll i. De skulle redovisa sitt projektarbete som de hade involverat oss tvåor på väst i genom att vi svarade på en enkät de gav oss förra året. Spännande redovisning om miljön och bomull. Öppnade en del ögon tror jag.

Nej, nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig. Har ju som sagt svenskaprov imorgon och det brukar ju gå bättre på prov om man har fått sova ut.
Godnatt! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0