Knasiga drömmar

2010-05-14 09:57:44
Min Dag
Har haft jätte knasiga drömmar i natt igen (för övrigt är det en specialité hos mig).
Först drömde jag att jag lyssnade på värsta hårdrocken och började sminka mig svart runt ögonen. Fast egentligen var det inte värsta hårdrocken när man lyssnade efter, det var liksom lite lugnare metal eller hur man ska förklara det.

Den andra drömmer (som
jag kommer ihåg) handlade om att vi köpte presenter till Mors Dag. Jag gick runt bland kattmatshyllorna där det var ta-två-betala-för-en och jag funderade på om jag skulle köpa kattmat till mami. Sedan blev det att jag köpte duschkrämer från Dove.

Sedan skulle vi också köpa ett headset till mamis mobiltelefon som hon kunde använde när hon körde bil och behövde prata i telefonen. Hände knasiga grejer där som är så knasigt att det inte ens går att förklara. Fick i vart fall inte köpt något headset för mami kom in i affären...
När vi sedan kommit hem efter shoppingturen var det tydligen Mors dag (kommer ihåg att någon i drömmen sa att det var den trettonde maj, det vill säga igår, dessutom) och jag och Eme fick skynda oss att slå in presenterna.

Sedan vaknade jag och hade nästan panik, för jag trodde fortfarande att det var Mors dag och att jag inte hade slagit in presenterna än!
Men, jag lugnade ner mig och insåg att det är fredag och Mors dag brukar vara på en söndag, och dessutom att Mors dag är om ungefär två veckor
Puh!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0