Måndag 31 maj

2010-05-31 21:46:48
Min Dag
Är så himlans trött. Vet inte riktigt vad det är. Skoltrött kanske.
Hade i vart fall sista nationella i franska idag, så nu är det antagligen au revoir med franskan. Och adjöss och adjö med franska steg fyra. Gick väl inte sådär överdrivet bra. Orkade inte vara fokuserad och koncentrerad hela provet. Till slut bara jag skrev något och lämnade in. Just då orkade jag inte lägga mer energi på det. Och jag är så himla skoltrött just nu att jag nästan egentligen inte bryr mig om någonting. Förutom att det snart är sommarlov. Längtar!

Höll på att försova mig i morse. Vaknade vid alarmet vid sju men tänkte att jag är lite trött så jag vilar i fem minuter. Glömde dock sätta på ett nytt alarm, så jag somnar och vaknar en stund senare. Får för mig att klockan bara är halv åtta och att jag har en trekvart på mig innan jag ska till bussen, så jag tar det lugnt och sitter kvar i sängen och sträcker på mig.
Tills jag kollar på klockan. Aj, aj, aj. Den vart visst fem i åtta. Alltså 20 minuter på mig att få mig iordning. Slängde snabbt på mig kläder, slängde ner det jag skulle ha med mig, sminkade mig väldigt snabbt och sprang uppför trappan. Åt en risifrutti till frukost innan jag gick till bussen med snabba steg.
Fast som vanligt så var bussen lite sen, och kom inte förrän halv nio så jag hade nog hunnit gör åtminstone en smörgås att äta också. Som tur var så har vi lunch direkt efter första lektionen på måndagar, så jag slapp vara hungrig en längre tid.

Imorgon är det dags för den årliga fältstafetten igen. Vi ska vara superhjältar/superskurkar. Vet inte riktigt vad jag ska vara, vet bara vad jag ska ha på mig. Kommer förhoppningsvis se lite superhjält-aktig ut. Svårt tema det där, för övrigt. Tyckte vi skulle vart fransmän istället. Tycker vi kan vara det nästa år!
(Min pojkvän föreslog dock Mumindalen för att han ville vara Stinky. Föredrar nog superhjältar framför det i vart fall. Eller man skulle ju kunna vara Lilla My, men det blir svårt att få till Mumin, Snorkfröken och alla de andra.)

Oj, det blev ett långt inlägg. Blir nog jobbigt att läsa. Förlåt.
Ska hoppa i säng snart. Lite småsaker jag måste fixa först.
Godnatt och sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0