Min fredag

2010-05-08 19:56:08
Min Dag
Igår kände jag inte riktigt för att varken sitta vid datorn eller skriva något inlägg. Så jag lät helt enkelt bli det, hihi.


Fjortisbild, haha.
Klockan 08.00 började vi med ett engelskt nationellt test, reading and listening. Det gick väl hyfsat bra (hoppas) tror jag. Det var lite "lättare" engelska än vad jag hade trott, så det var ju bra.
Efter testet var det dags för mig och fem andra i klassen att hålla våra tal inför klassen. Mitt tal hette "Vikten av att ha någon som bryr sig om en" och jag var hur nervös som helst innan jag skulle gå upp. Men det gick nog bra, och jag glömde inte av mig någonstans. Fast jag pratade lite för snabbt sa Wille efteråt, så jag hoppas att det var det enda dåliga.


Efter lunchen var det studiepass där jag försökte vara lite effektiv. Fick gjort litegrann i vart fall.
När skolan slutat gick jag och pojkvännen till Maxi och köpte Marabou. Älskar den nya polkasmaken! Hoppas att de inte tar bort den som de gjorde med Amigo som också var en favorit hos mig!
Testade även den nya kokos (som för övrigt är slut nu...), och det var ingen smak som jag skulle köpa igen. Inte för att den var äcklig utan för att jag bara tyckte det var för mycket kokos, haha.


Pojkvännen och jag åkte hem till mig. Åt lite middag och så, och sedan började vi att spela Europa-spelet.
Pojkvännen vann (fast han fuskar alltid på ett eller annat sätt...).

Resterande delen av kvällen tittade vi på film och vid ett-tiden var vi så trötta att vi somnade.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0