Plättar, plugg och 1,1 mil

2010-05-08 20:06:18
Min Dag

Plätt-smet. Det är ett nyttigt fibermjöl som får det att se så där brunt ut.
Till frukost idag fick jag plättar som pojkvännen var gullig att steka. Fast först höll han på att elda ner vårt kök, för plättpannan började brinna och han hade tänkt att släcka det med vatten. Då hade hela huset exploderat (om man överdriver lite). Som tur var fanns jag där (hehe) och sa att han skulle kväva elden istället.

Medan vi åt frukost spelade vi lite mer Europa. Pojkvännen vann i dag igen, men som sagt; han fuskar!

Efter frukosten blev det dags att plugga tills pojkvännens pappa kom och hämtade honom vid tretiden.
En halvtimma senare ungefär gav jag av mig på en springtur (läs: joggingtur). Orkade inte springa 1,5 mil utan kortade ner det till 1,1 mil istället. Dessutom fick jag ont i höften efter ungefär fem/sex kilometer och gick en stund (måste ju ha något som man kan skylla på, hehe...). Känns lite surt att jag inte klarade hela rundan när det bara är två veckor kvar till Göteborgsvarvet.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Är så trött efter springturen att jag inte orkar göra något annat än se på teve eller sitta framför datorn. Äta orkar jag också göra, förresten.
Mina föräldrar är inte hemma ikväll, och jag tror Emelie har bestämt att vi ska äta ägg och räkor som pålägg på smörgåsar (gotteligottgott).

Ha en underbar lördagskväll!

Kommentarer
Postat av: Zizziee

Sv; Tills när då? :o

2010-05-08 @ 21:12:13
URL: http://zizziee.bloggsida.se

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0