Så glad!

2010-05-19 20:05:17
Musik
Åh, måste bara säga att jag är hur glad som helst över att jag nu har biljetterna i min hand till Håkan Hellström! Det kommer bli hur grymt som helst, det är jag helt övertygad om för HåkanH är helt fantastisk live och det kommer bli minst lika magiskt som förra gången.

Och jag är inte heller den som brukar gå på konsert. Jag har liksom så blandad musiksmak att om jag skulle gå på alla konserter hade jag varit ruinerad. Dessutom finns det inte så många konserter jag känner att  jag skulle vilja gå på för att jag tycker att den artisten som ska ha konsert bara har gjort en bra låt (eller ett annat litet ental) och att det då bara skulle kännas dumt att stå där om man inte känner igen någon av de andra låtarna.
Sedan är det även en fördel om konserten hålls någonstans i eller i närheten av Göteborg, eller i Sverige i vart fall. För då har jag liksom "tid" (har ont om tid i mitt liv med) för konserten, om ni förstår.

Så därför är det också extra roligt när artister som jag tycker har gjort flera bra låtar har konserter, vilket alltså inte händer så ofta. Dessutom i Göteborg. I Scandinavium. OCH det är HÅKAN HELLSTRÖM!
Så glad att jag skulle kunna skrika! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!


(Hoppas jag fick fram vad jag ville säga; Konserten är något jag ser fram emot så himlans mycket att jag kan spricka!)

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0