Bra vecka!

2010-11-18 21:36:38
Skolan

Den här veckan har, trots några omständigheter, varit en av de bästa för mig personligen om man ser till skolan och skolarbete.
Det började med att vi fick tillbaka SO-proven. Jag kan säga att jag rent ut sagt hatar att få vg, speciellt i kurser och på prov som jag vet att jag hade kunnat göra bättre och just därför är det så värdelöst. För det påminner mig om att jag hade kunnat göra bättre från mig men inte gjorde det.
Och det var så det kändes innan vi fick tillbaka proven, när SO-läraren gick runt och delade ut proven, att jag kunde ha gjort provet bättre. Jag fick säkert vg. Jag väntar. Och väntar. Mina prov delas alltid ut bland de sista av någon konstig anledning. Så fick jag tillslut tillbaka provet. Bläddrade igenom det. OKej, jag hade inte fått med allt han ville att jag skulle få med (vilket jag också misstänkte) på sista frågan på andra frågan hade jag fått bland de bästa i klassen. Inget vg. Skönt! Blir så himla glad när det gått bra, går från trött till glad och pigg. Ni fattar.

Det levde jag på ett tag.
Sedan fick vi tillbaka matteproven. Jag är bra på att göra slarvfel för jag orkar aldrig göra en kontroll innan jag lämnar in provet, eller jag kan inte kontrollera. Så ni kan ju gissa hur jag kände när han gav tillbaka proven; att en massa slarvfel skulle göra att jag fick vg på provet.
Så, till slut fick jag tillbaka det. Alla rätt. Inte ett enda slarvfel. Känns underbart faktiskt!

På onsdagen frågade jag hur det hade gått på mitt engelskatal jag hade hållt. Kände på mig att det skulle bli en tvåa för jag är inte så himlans bra på engelska faktiskt. Men av någon anledning fick jag tre (som är det högsta man kan få)! Wiho säger jag!
Hade önskat att vi fick tillbaka fysikprovet också, för det verkar ju som om detta vara en väldigt bra vecka att få reda resultat på. Men det har vi inte fått tyvärr och vi kommer inte få det heller eftersom vi inte har fysik imorgon.

Så, nu fick jag ur mig det här. Skönt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0