Harry Potter och försovningar

2010-11-19 22:05:42
Min Dag
Godkväll mes amis!

Harry Potter-filmen var helt klart sevärd! Fast jag skulle nog inte kunna säga att en Harry Potter-film är dålig för det är något speciellt med de filmerna. Antingen så är det handlingen som är så himlans bra eller så är det att de alltid är så påkostade, jag vet inte och jag stör mig på att jag inte kan sätta fingret på vad det är som gör dem så bra! Återkommer när jag har svar på det.

Sitter och äter rabarberpaj med vaniljglass, mumsigt värre! Har precis lämnat in min so-uppsatser efter att ha läst igenom den en gång. Brukar slarva och inte läsa igenom mina uppsatser innan jag lämnar in dem så det går lite hur som helst. Men nu har jag som sagt läst igenom och jag hoppas att den ska vara duglig!

I natt vaknade jag och trodde att jag hade försovit mig, så jag satt och tänkte ut vad jag skulle skriva i mitt sms till Wille, blev något i stil med "säg att jag har försovit mig och kommer så fort jag kan!". Men när jag tog tag i mobilen och skulle skriva märkte jag att klockan var 04:10. Bara att lägga sig ned och somna om.
Vaknade några timmar senare igen och trodde att jag hade försovit mig igen, och innan jag hann somna om hörde jag att mobilen sa ifrån att den knappt hade något batteri kvar och ville laddas snarast! Antar att det var det jag vaknade av de föregående gångerna.
I vart fall så ledde detta till att jag varit hur trött som helst idag, som varje dag den här veckan. Somnade vid 20-tiden och sov till 21-tiden då mami kom in och sa att det fanns paj. Känner mig lite piggare nu, men ska ändå gå och lägga mig om inte alltför länge.

Imorgon ska jag in till Mimers för att vara med i Språk-caféet som de så käkt har valt att kalla det. Jag ska berätta om hur det är att läsa språk (antar med betoning på franskan, kanske lite engelska) och lite om det. Hoppas att det kommer fram några och ställer frågor så man får svara!

Ha en fin fredagskväll!

Slänger in en gammal bild så det inte blir så bildfattigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0