Småtrött

2010-11-18 21:21:37
Tankar Och Funderingar
Hej

Egentligen har jag hur mycket som helst att skriva om, till exempel varför den här veckan har varit så himla glad, varför jag kommer vara ledig två måndagar i rad, varför jag körde runt i Kode med mami klockan 21 i går kväll.
Men. Jag känner liksom inte för det, känner mig lite småtrött hela tiden tycker jag. Dessutom har jag en del annat att pyssla med, som skolarbete, som gör att jag varken har inspiration eller tid för att blogga.
Hade hur mycket studiemotivation som helst häromdagen och det kändes som om den skulle vara kvar jätte länge, men nu känns det som om att den har försvunnit igen. Efter bara någon dag.
Tror jag skulle behöva ett till höstlov, eller några lediga dagar för att ta igen massa sömn och ledighet jag inte har fått (kanske mest beror det på mig, men man kan inte alltid hjälpa att man inte kan somna förrän mitt i natten).

Men, jag tänkte ändå ta och skriva ett inlägg senare om varför det har varit en så himla bra vecka och kanske något mer för min blogg har jag lite som min dagbok som jag ska kunna titta tillbaka på senare i livet för att se hur jag tänkte och vad jag gjorde när jag var yngre. Sådant är viktigt för mig, att få minnas och få komma i håg och skratta åt hur jag såg ut och åt hur jag tänkte, gråta åt saker jag gjort som inte var så bra och för saker jag saknar. För det som har hänt kommer inte tillbaka, så därför är det viktigt för mig att det finns kvar någonstans och hjälpa mig komma ihåg. Att minnas.

(Tror jag spårade ur igen, men det blir lätt så. Därför blir det oftast lite knasigt när jag ska skriva något i skolan och försöka hålla mig till ett ämne; jag börjar med det som var tanken men sedan hamnar jag femtio mil därifrån. Se, nu spårade jag ut igen.)

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0