Today's topic

2010-11-29 23:12:33
Skolan
Ah just det, måste bara berätta det här innan jag går och lägger mig. (Inte för att det är särskilt roligt, underhållande, gripande eller något annat liknande, utan mer bara något jag kände för att skriva om.)

Jag och min käre Wille hade "Today's topic" idag på engelskan. Kan ju förklara lite vad det är för er som inte vet. Varje måndag har en grupp tagit en nyhet från de engelsktalande delarna av världen och gjort några diskussionsfrågor om ämnet som vi diskuterar om i klassen (på engelska så klart).
Jag och Wille hade valt att klassen skulle diskutera lite om Irlands finanskris som äger rum just nu. Vi gjorde en fin liten powerpoint och förklarade lite om vad det är som har hänt, bakgrunden och att detta även kan drabba Portugal, Spanien och Italien.

Det värsta vi kunde tänka oss skulle hända var att det inte var någon som räckte upp handen och ville ge något svar på diskussionsfrågorna. Och gissa vad? Ingen räckte upp handen förrän efter ett tag. Fick stå där och hoppas på att någon snart skulle räcka upp handen och säga något vettigt som kunde bidra till en diskussion. Oh, well. Det kunde ju gått värre. Det kunde ju ha varit så att ingen hade räckt upp handen. Det hade känts lite värre då.

Fast jag själv ska väl inte säga så mycket. Tycker mer om att lyssna på en debatt, och kanske slänga in en kommentar då det är ett ämne som jag, vad ska jag säga, brinner ? för. Så jag brukar inte bidra så jätte mycket till debatter. Dessutom tar det lång tid innan jag kommer på något bra svar, måste tänka igenom allt massa gånger, så kom igen imorgon så får du ditt svar, säger jag!

Äsch, nu ska jag dra mig till sängs.
Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0