Torsdagskväll

2010-11-11 21:14:28
Min Dag
Godkväll

Hade fysikprov förut idag och det kändes helt okej under tiden. Först var det en fråga som jag fastnade länge på, lät den vara och gick vidare och löste de andra uppgifterna. När jag sedan gick tillbaka visade det sig att jag hade läst uppgiften fel och att jag hade förvillat mig lite över att det stod 90 grader.
Men efteråt när jag pratade med några i klassen om vad de fått på vissa uppgifter så har jag räknat eller tänkt fel på minst en uppgift. Tusan också! Får väl se hur det gick när jag får tillbaka det någon gång.

Åkte bort till friskis efter skolan och fixade så att jag kan boka pass på internet igen! Har inte tränat sedan förra lördagen. Inte bra alls. Kan inte träna på söndag heller för då var det visst friskis-dag och då måste man ha skrivit upp sig på pass vilket jag inte har gjort. Oh well, kanske tar mig en springtur eller en promenad och går tillbaka till min träningsrutin nästa vecka!

Nu ska jag fortsätta öva på franskaglosorna och sedan blir det sängen, upp tidigt imorgon! Patrik här också och han ska gå upp och ta sju-bussen (!) med mig imorgon. Får se vart han hamnar när vi kommit in till Kungälv för han har ingen lektion så tidigt (hehe).

Ha en finfin torsdagskväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0