18 grader

2010-10-07 15:23:27
Min Dag
Hej hej på er
Har precis kommit hem till Patrik. Är ensam just nu för hans föräldrar är och jobbar och han själv är på gymmet. När han kommer tillbaka ska jag hjälpa honom att baka till fredagsfikat på kemin imorgon eftersom han anmälde sig till det. Misstänkte att det skulle bli såhär...

Har kemiprov på måndag så jag ska sätta mig ner en stund med det om ett tag, ska bara läsa igenom några inlägg på bloglovin' eftersom jag ligger efter en hel del där: över 235 inlägg. Puh.

Har ont i ryggen. Misstänker att det är för att min väska jag släppar från och till skolan varje dag alltid lyckas bli så tung. Hade varit skönt om vi kunde ha haft kvar datorerna inlåsta i skolan och slippa släppa med sig dem hem, som det gick att göra förra året när vi var de enda som hade bärbara datorer. För jag använder nästan aldrig datorn hemma eftersom jag har en egen där så det känns bara så onödigt att behöva ta med den.

Förresten så är det jätte varmt ute! Eller jätte kanske är att ta i, men det är ungefär 18 grader i solen och ingen blåst. Underbart tycker jag. Kanske sätter mig ute i solen sedan och pluggar, om det inte börjar blåsa vill säga.

Ha en fin torsdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0