Brandlarm

2010-10-12 18:01:39
Min Dag
Hej!

Mådde illa idag när jag kom till skolan, sådär åksjukeilla ni vet. Hade läst på bussen när jag hade lite ont i huvudet och var allmänt trött. Ingen bra kombination, speciellt inte när bussen åker på en slingrig och guppig väg. Gick över under skoldagen, men kände av det lite igen när jag åkte hem igen.

Under sista lektionen började brandalarmet att ringa och vi fick springa ut genom nödutgångarna. Då var klockan kvart i två. Jag hade tänkt att jag skulle hinna ta två-bussen hem, och klockan tickade på till tio i två, fem i två och slutligen två minuter i två (!) fick vi gå in igen. Gissa om jag sprang!
Hann inte med "min" buss, men jag hann med en annan buss som är i anslutning med min och alltså möter upp den en bit på vägen och då bytte jag. Hade blivit lite smått sur om jag hade fått sitta kvar och ta en buss som går en timma senare (alternativt en buss som går klockan 16).

Har pluggat för det mesta sedan jag kom hem och snart är det mat!
Men nu ska jag fixa lite saker, som att boka in mig på spinningpass på torsdag och lördag. Skulle egentligen ha sprungit idag, men jag orkar verkligen inte det idag. Är hur trött som helst och nu börjar det dessutom bli för kallt och mörkt.

Later!



Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0