Inte min dag idag

2010-10-18 22:57:32
Min Dag

Idag var det som sagt inte riktigt min dag. Var rädd att jag skulle bränna vid maten (om man nu kan bränna vid en soppa?) när jag lagade den. Men den enda "katastrofen" som hände var att jag råkade välta en lite burk med tandpetare så att de ramlade ur och hamnade lite varstans, och att jag råkade spilla ut stekt köttfärs på golvet och på spisen. Kunde blivit så mycket värre, så det är jag verkligen glad över att det inte blev!

Well, det här hände mig idag i vart fall:

  1. Skulle cykla upp till Munkegärde runt halv nio för att hämta Newbody-katalogen (sista inlämninsdagen var idag) som Emelie hade tagit med sig. Men som den tidsoptimist jag är fick jag cykla som en galning uppför alla backar för att hinna fram innan Emes lektion började. Han precis, verkligen precis.
  2. Fick cykla tillbaka till Patrik som en galning för att vi inte skulle komma försent till skolan (vilket vi nästan ändå gjorde, men tro det eller ej så var det inte mest på grund av mig). Väl i skolan kom jag på att jag hade glömt Newbody-katalogen hemma hos Patrik.
  3. Efter sista lektionen cyklade jag tillbaka till Patrik i ösregnet. Eller efter halva vägen kom jag på att jag inte hade fått hemnycklarna av Patrik. Så jag fick cykla tillbaka. I regnet.
  4. Cyklade tillbaka hem till Patrik. I regnet. Och tillbaka igen. Kände mig lite som en dränkt hund. Eller råtta.
  5. På tvärflöjtlektionen var jag så trött att jag plötsligt fick ett ordentligt skrattanfall efter att jag satt luft i halsen. Lite pinsamt faktiskt
Sedan var det nog inte så mycket andra jobbiga saker som hände idag förutom att jag fick gå hem till pojkvännen i regnet (fast jag tog bussen halva vägen i och för sig) och handla på vägen.
Eller jo, tv-boxen slutade fungera vid nio-tiden. Hade tänkt att spana in Svenska Skånefruar men nej, det fick jag inte. Kanske lika bra egentligen för jag hann läsa franskanovellen. Nu ska jag bara förstå den också.

Det var det om detta.


Old.
Lite halvglad sådär.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0