Segt internet

2010-10-20 18:20:57
Min Dag
Hej

Mitt internet är jätte segt och förut tog det tio minuter (överdriver inte) för att ladda en sida (slog upp ett ord på ord.se). Och då sitter jag ändå med nätkabeln och inte trådlöst. Så jag tror inte det blir så många fler inlägg idag, fastän jag hade lite andra saker jag ville skriva om.

I vart fall så skriver jag på min book review. Eller har precis skrivit klart. Ska bara läsa igenom den innan jag skickar in den. Hade väl kunnat skriva mer men jag tycker att jag har fått med det man ska ändå. Så länge engelskan är bra är det bra, antar jag.

Ska läsa min franskabok sedan för den är mer bråtskande än engelska-uppgiften vi har fått att skriva. Dessutom förstår jag inte allt i boken heller och eftersom jag ska prata om den (på franska, hjälp) så vill jag gärna förstå så mycket som möjligt.
Tänkte försöka leta upp min gamla fysikbok från åttan också, bara för att jag är en sådan bra flickvän. Min pojkvän "behöver" den till sitt projektarbete. Har än så länge bara hittat nians fysikbok och får låna Emelies (hon går i sjuan). Misstänker att den ligger på vinden, suck.

Ha en underbar onsdagskväll!

Förlåt för tråkiga och gamla bilder, men jag kan bara lägga in nya bilder på min egna dator (sitter vid skolans lilla eftersom jag har sparat mina skoldokument där).

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0