Solig söndagsmorgon

2010-10-17 11:33:39
Min Dag
Godmorgon!

Hade en så konstig dröm i natt om att jag och Patrik var på ett spinningpass. Det var ju i och för sig inte så jätte konstigt, utan det som var konstigt och komiskt var att det var vår SO-lärare som var spinningledaren, haha. Och  att han hade en hawaii-skjorta på sig.
Och så hände det lite andra skumma saker, som att jag gick på toa två gånger under passet.

I vart fall så sitter jag och slösurfar litegrann. Ska gå och äta frukost snart tänkte jag. Blir nog hemmagjord müsli (havregryn, russin och honung, mums!), yoghurt och mackor. Det är viktigt att äta en ordentlig frukost!

Sedan blir det en pluggsöndag skulle jag gissa. Hann inte göra klart franska-läxan igår (för att jag tröttnade efter ett tag och tyckte att det fanns andra saker som var roligare att göra) men jag hann läsa ut min engelskabok så nu är det bara att skriva en bokrescension också. Har glömt av vad man ska ta med i en bokrescension så det måste jag kolla upp!
Vid femtiden drar jag iväg till friskis för att gå på ett gympapass. Måste börja variera min träning mer så att jag inte bara tränar ben och kondition (vilket man gör på spinning) och på gympapass tränar man hela kroppen och det är det som är så bra med det. Fast jag tycker fortfarande att spinning är roligare!

Nu, frukost!
Ha en underbar solig söndag!


Old.
Soligt och fint idag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0