Söndagscykling

2010-10-07 20:34:48
Min Dag

Skulle egentligen gått på spinning idag men det blev inte så. För mina träningskläder hade hängt utomhus under natten och då hade det också regnat, så när jag tog in dem imorse var de helt pisseblöta! Hängde in dem i frysrummet (vårt varmaste rum, vi använder det mer eller mindre som ett torkskåp, fast ett rum då...) i hopp om att de skulle hinna torka litegrann innan vi gick hemifrån, men det hann inte hända så mycket på en timma.
Men Patrik sa att jag kunde hänga upp kläderna hemma hos honom efter skolan. Visst, vilken bra idé, om vi bara hade kommit ihåg det. Så när klockan närmade sig fem låg kläderna och var fuktiga i min tygpåse. Provade att ta på mig dem men det var inte så skönt faktiskt.
Men jag kompenserade med att inte äta/köpa något godis (okej, tog en liten kola men det var mer en smakbit) och cyklade runt i Kungälv för "skoj skull" i 20 minuter. Dock finns det inte så himla många uppförsbackar eller annan jobbig terräng här så det var mer "söndagscykling" än ett träningspass. Well, well, at least something!

Nu ska vi ta en dusch och sedan ska jag sova, eller i vart fall lägga mig i sängen. Ska upp någon gång efter sex (men innan sju) imorgon eftersom jag har franska. Har prov dessutom - hörförståelse. Får se hur det går.

Ha en finfin torsdagskväll!


Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0