Studentflak och book review

2010-10-19 15:27:10
Skolan
Hej!

Har kommit hem till Patrik efter ännu en skoldag. Höll på att komma försent idag lite på grund av att Patrik inte kunde hitta sin skåpsnyckel och för att båda var tidsoptimister litegrann. Men jag hann precis i vart fall.

Jag och en av Annorna i klassen gick på ett möte, eller vad man ska kalla det, som vi trodde skulle handla om studentbalen, för det hade vår SO-lärare sagt. Men istället handlade det om studentflak och det kändes lite som om att mannen som var där verkligen försökte sälja in sig och så. Så jag fick inte en jätte bra feeling av företaget, men det var tydligen det billigaste alternativet och de hade flera referenser man kunde ta kontakt med om man ville. Så de är ju ett seriöst företag men det var ändå något som kändes lite skumt med det hela.
I vilket fall så ska vi diskutera det här med klassen imorgon tänkte jag och så får vi se vad de säger och tycker.

Nu ska jag dricka mjölk och börja skriva på min engelska book review. Har plötsligt mycket att skriva i engelskan tycker jag. Men jag antar att jag har mig själv att skylla eftersom jag skjuter fram det hela tiden (som jag har försökt lova mig själv att inte göra...).

Ha en fin tisdag.
Later! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0