Första april

2011-04-01 16:45:23
Min Dag
Hallå

Har precis vaknat efter att ha sovit en stund. Har sovit alltför dåligt den här veckan (skyller på att vi har vridit fram klockan en timma) så det var väldigt skönt att få sova en stund och nu känner jag mig pigg!
Bredvid mig ligger Elsa-Sara och undrar varför jag inte använder mina händer till att klappa henne så mycket som möjligt, det är väl ändå det mina händer är till för?

Idag är det ju första april men jag har inte blivit lurad än. Känns inte ens som att det är första april. Jag tror det brukar infalla p påslovet någon gång. Nåväl, jag har inte blivit lurad och jag har inte lurat någon helt enkelt.

Dock läste jag en artikel i GP om att 400-årsjubileumet av Ostindiefararen Götheborg (eller hur det nu stavas) ska firas med att sänka ner Götheborg på årsdagen. Och jag hoppas att det är ett aprilskämt för det känns ju bara så himla, himla onödigt att sänka ner ett helt fartyg och låta det bli ett vrak med flit? Nedskräpning i havet om inte annat ... Men det får vi reda på imorgon om det är sant eller inte!

Annars har jag inget speciellt att göra. Jag har biologiprov och engelska- och psykologiredovisning på måndag. Och det är verkligen det enda jag behöver plugga innan vi åker. Eller psykologiredovisningen behöver jag inte ens öva på för vi har inte skrivit vad vi ska säga utan det är bara att utgå från några frågor och svara på dem, ungefär.
Känns så himla, himla, himla skönt. Så jag ska passa på att ta det lite lugnt och göra vad jag känner för den här helgen. Och det får vi se vad det blir!

Ha en superskön fredag allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0