Hemma i Sverige

2011-04-16 19:59:22
Min Dag
Hej!

Rullade in i grått Sverige vid åtta-nio-tiden imorse och jag har varit hemma sedan elva. Var supertrött när jag kom hem (vi vaknade klockan fem i morse) så jag lade mig och sov nästan direkt och vaknade inte förrän vid klockan tre Skönt att få sova ut! Det blev inte så himla mycket sömn på den här resan (fast det var det helt klart värt ändå!).

Jag lyckades dra på mig en förkylning i Italien men den börjar släppa nu vilket är skönt. Fast det var inte så kul när jag var där nere och skulle besöka massa platser med en hals som brände så fort jag svalde, en  näsa som vägrade sluta vilja bli snyten och ett huvud som helst ville lägga sig ner och sova. Men jag klarade mig igenom det i vart fall och jag hade nog ångrat mig om jag hade stannat kvar i bussen/hotellet/hemma hos italienaren för att vila istället för att göra det allt det vi gjorde för det var så himla fantastiskt alltihop!

Det känns både skönt och tråkigt att vara hemma igen. Skönt för att jag är just hemma, det är liksom alltid skönt att vara hemma det går inte att komma ifrån. Dessutom hemma till en riktig säng (min säng!!!), riktig toalett och en dusch jag kan använda när jag vill, härligt helt enkelt!
Tråkigt för att det var så himla kul i Italien och så skönt att bara finnas i nuet en vecka, alltså ingen skola eller läxor eller framtid att behöva tänka på på samma sätt som jag tänker på när jag är hemma. Dessutom var det så varmt och skönt och så fint med alla gröna träd och det kändes som att det var sommar! Hade gärna velat stanna där fler dagar.

Räknade ut att jag har varit i (eller i vart fall passerat) sex länder under en veckas tid: Sverige, Danmark, Tyskland, Österrike, Italien och Vatikanstaten. Jag har dessutom utökat min "lista" med besökta länder med tre länder, woho!

Nu har jag alla tusen bilder från resan att gå igenom (vet inte om det blev riktigt så många bilder men det skulle inte förvåna mig) och längta tillbaka litegrann (eller väldigt mycket).


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0