Söndag

2011-04-03 19:37:00
Min Dag

Idag har jag hunnit med mycket känns det som! Har hunnit tvätta, städa lite smått i rummet (den som inte vet hur det såg ut innan märker nog inget, men jag har i vart fall slängt lite saker, städat oh sorterat lite, så jag märker i vart fall). Har pluggat biologi (har prov imorgon), gjort iordning lite inför engelskaredovisningen (som också ska hållas imorgon), kollat upp lite saker om Chalmersprovet (har skickat ett mail och frågat hur länge resultatet gäller) och så har jag hängt upp tvätten med.
Känns så bra när jag har fått gjort saker!

Dock har vi fortfarande inte städat akvariumet men det ska bli gjort innan jag åker till Italien. Har ju inget annat att göra än att packa när måndagens skoldag är slut (läs: jag behöver inte plugga något) så då lär jag få tid till att göra det. Störst sannolikhet tisdagskväll. Men det ska alltså bli gjort! Annars blir det riktigt synd om fisken ...

Patrik har kommit hit med en stor påse engelska kolor (och hade det inte varit mörkt i mitt rum hade ni fått en bild). Och det är inte bra för nu går det ju inte att låta bli att ta. Och det hjälper inte att jag placerar påsen lite längre bort för en stund senare har den konstigt nog hamnat bredvid mig igen. Förstår inte hur den kan förflytta sig?

Förhoppningsvis kan jag få med Patrik på en liten promenad innan solen går ner. Känner att jag behöver det. Jag har inte varit ute på hela dagen ...
För övrigt är det så himla härligt att solen är uppe länge! Det är fortfarande ljust ute, så himla underbart! :)

Ha en fin söndagskväll!


En gammal bild. Tar ungefär aldrig bilder på mig nu för tiden. Fast jag vet att Emelie gjorde det i helgen, kanske att jag får låna de korten.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0