Tandläkarbesök och glass

2011-04-20 22:30:00
Min Dag
Jag var ju hos tandläkaren idag och de bytte ut gummiband och trådar. Så nu är jag helt öm i tänderna och kan inte äta för det gör ont när jag tuggar. Eller när jag rör tänderna överhuvudtaget Förhoppningsvis har det gått över om några dagar för det gör hiskeligt ont och det är så att jag knappt kan tänka på något annat.

Hur som, efter tandläkarbesöket gick jag iväg på en liten shoppingtur i Stenungsund. Hittade massa fint som inte var studentkläder eller studentskor. Så himla typiskt. Fast jag har ju trots allt några dagar kvar att hitta kläder innan studentdagen är här.
Köpte i vart fall några fina saker som jag visar sedan.


Vi tog oss en glass bara för att det är så gott och det var faktiskt min första glass i Sverige sedan jag kom hem från Italien!
Kom att tänka på att det verkligen smakar grädde (det är ju trots allt gräddglass), vilket jag aldrig har reflekterat över förut. Gott är det i vilket fall!


Vi hade fin utsikt.


Emelie (som hade sin kompis Ebba med sig också) fotade lite hon med.


Och efter att jag provat en klänning inne på MQ som jag trodde skulle passa som studentklänning men som inte gjorde det, åkte vi med tåget hem.

Och nu ska jag strax gå och lägga mig!
Godnatt (:

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0