Måndag

2011-04-18 19:19:50
Min Dag
Hallå hallå!

Sitter i soffan och äter choklad. Gott!
Dock har jag ätit godis varje dag sedan jag kom hem från Italien (blev en del godis och glassar där också) så jag ska försöka att inte äta något godis på några dagar.

Dessutom ska jag försöka få mig ut på en springtur. Förhoppningsvis kommer jag iväg för jag känner att jag behöver röra på mig (å andra sidan gjorde vi knappt något annat än gick i Italien men det blir aldrig samma sak som ett friskispass eller en springtur). Men jag är så segt trött att om jag lade mig ner i soffan skulle jag säkert somna.
Nä, jag ska komma iväg sedan! Nu har jag bestämt mig. Jag ska iväg. Ska göra en spelningslista på spotify så jag har bra musik att springa till!

Annars så har jag varit hemma hos Patrik idag, sov hos honom igår. Första gången jag fick sova bredvid honom på en hel vecka! Under Italien-resan sov jag bredvid Wille när vi sov på bussen, själv hos min italienare och tillsammans med tre andra tjejer på hotellet (man fick inte sova blandat kille-tjej där konstigt nog). Fint att äntligen få sova bredvid honom igen.

I vart fall så var vi ute och gick i den fina solen och märkte att det var för varmt för jacka och egentligen för varmt för kofta, men för min del fick den vara på ändå. Härligt med värme!
Och just det: Jag har påsklov! Livet är bra härligt.

Nej, nu ska jag ut och springa.
Ha en finfin måndagskväll.

Fin<3


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0