27 december

2011-12-27 18:51:18
Min Dag
Årets jul är slut för i år och nu återstår bara mellandagar med tillhörande mellandagsrea samt finslipande på sitt nyårslöfte man kommer avge (men med störst sannolikhet kasta iväg några veckor in på det nya året och tänka att nästa år så!) och nyår av år 2011.

Jag har firat jul både på julafton och juldagen precis som alla andra år. Ibland firar vi på annandagen också, men det är inte så ofta. Jag har ätit julmat tre dagar i sträck och känner att nu får det räcka för ett tag fram över. Ungefär fram till trettondagsafton då jag vet att vi kommer att äta det igen.

Jag har varken hunnit eller orkat sitta vid datorn under hela julhelgen (vi gör massa saker hela tiden!) och dessutom har familjen fått en julklapp som gör att jag hellre spenderat tiden framför teven än datorn. Och på detta har även jag, allena, fått julklappar som gör att jag har legat och läst ungefär resten av tiden.

Jag hoppas att ni har haft en underbar jul och att ni har fått sådant som ni behöver av olika anledningar och att ni inte förätit er på julmat.

God fortsättning!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0