Nytt år, nya möjligheter

2011-12-31 12:00:00
Tankar Och Funderingar


Vid midnatt i kväll blir det ett nytt år. 2011 läggs till i historiahögen tillsammans med de andra åren, de andra historiska händelserna. Sorgliga som glädjande.

För min del blev 2011 det året då jag reste till Italien för första gången (och därmed reste utanför Norden för första gången), tog studenten, hade motgångar och framgångar, för första gången på tolv år hade jag en termin utan att behöva göra några läxor eller stressa inför prov eller inlämningar, träffat många nya människor och gått på många kalas.

Jag hoppas att ert år varit innehållsrikt och att ni fått många minnen från just det här året, både sådana ni börjar skratta åt så fort ni kommer att tänka på dem och sådana som framkallar andra känslor. Att ni har fått uppleva många fina saker, både på egen hand och med personer ni tycker mycket om eller personer ni inte ens känner eller kände innan.

Och kanske det viktigaste av allt, vad jag tycker: att ni har lärt er nya saker, att ni har växt av kunskap och fått ny förståelse för andra personer, naturen, teknik och andra saker som finns omkring oss. Kanske har du börjat förstå dig själv än mer.

Hur ditt år än sett ut hoppas jag att du får ett mycket fint och bra 2012 och att du får vara med och påverka hur det ska bli. Att du får uppleva sådant du alltid drömt om och att du ser till att ta tag i det där du tänker att du ska göra men alltid skjuter på.

Gott nytt år!


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0